top of page
Search
  • Writer's pictureTa nori svet

Tajska s Katjo Stojilkovski

Updated: Feb 7, 2021

Pozdravljeni, pristali smo v deželi nasmejanih ljudi. Kraljevina Tajska je priljubljena turistična destinacija in mnogo Slovencev jo je že obiskalo. Znana je po lepih tropskih plažah, dobri hrani, divjih zabavah, tajskem boksu, takšnih in drugačnih šovih, budizmu in še marsičem.



Prisluhnite epizodi na: Apple podcasts, Google podcasts, Spotify


Gostja tokratne epizode podkasta Ta nori svet je Katja Stojilkovski, po domače Katka.

Katka je manjša polovica popotniškega dua Povsod je lepo. Je strastna popotnica in ljubiteljica Tajske, saj sta tam z Micem (partnerjem) preživela več kot pet mesecev, po Aziji pa sta potovala leto in pol. Je farmacevtka, blogerka, čudovita mamica, obožuje "blink-blink" senčila z bleščicami. Je ljubiteljica sušija, sobnih rastlin ...

Pot pogovora poteka tako:

  • Večina pozna film Hangover, drugi del, ki se odvija na Tajskem, predvsem v Bangkoku. Katko sprašjuemo, kaj misli - te Bangkok lahko "poje", tako kot se to zgodi v omenjenem filmu?

  • Tajska je znana po zelo dobri hrani pa tudi po zelo nenavadni hrani. Razkrivamo, kaj vse smo tam poskusile.

  • Ladyboyi, pingpong showi, tajski boks, nenavadni lepotni posegi, masaže, ribice ... Vse to najdemo, ko gremo na Tajsko. In kaj smo doživele?

  • Velik del poslovanja je barantanje. Kako barantati in kaj si o tem mislimo?

  • Česa je Katko naučila Tajska in še marsikaj zanimivega.

Prisluhnite epizodi na: Apple podcasts, Google podcasts, Spotify

Pogovor ni vodič in izraža naše osebno mnenje do določenih zadev. Govorimo o zgodbah, ki so se zgodile nam in ni nujno, da se zgodijo vsem.


Ključni Katkini kontakti:




71 views

Recent Posts

See All
bottom of page