top of page
Search
  • Writer's pictureTa nori svet

Senegal s Tino Ulčnik

Pozdravljeni, pristali smo v Senegalu. Afriški državi s slikovitimi obalami in bogato kulturo, ki se vzpenja kot pomemben igralec v gospodarstvu regije.


Ta nori svet - Tina Ulčnik - Senegal
Senegal s Tino Ulčnik

Prisluhnite epizodi na: Apple podcasts, Google podcasts, Spotify


Nisem veliko guglala o Senegalu, samo rekla sem, da grem. - Tina Ulčnik


Senegal, eden od najrazvitejših zahodnoafriških držav, je priljubljena destinacija za potovanje v Afriko. Znan po nekoč slavnem reliju Pariz-Dakar, Senegal ponuja bogato kulturno izkušnjo in slikovite obale. Glavno mesto Dakar je živahno središče z bogato nočno sceno, medtem ko karneval v mestu Bissau oživi ulice s pestrimi ritmi in barvitostjo. Puščavski del Senegala, prepleten z rečnimi strugami, ponuja edinstveno naravno lepoto in bogatstvo življenja.


Naša gostja, Tina Ulčnik, strastna popotnica, bo delila svoje izkušnje potovanja v Senegal. Skupaj bomo raziskali, zakaj se je odločila za to potovanje, kako se pripraviti nanj in kakšne kulturne in naravne znamenitosti lahko pričakujemo ob obisku te čudovite države.
V tem pogovoru boste izvedeli:

  • Zakaj bi morali razmisliti o potovanju v Senegal?

  • Kako se pripraviti na potovanje v Senegal? Kaj je treba vedeti in kaj vzeti s seboj

  • Katera so glavna mesta in zanimivosti v Senegalu, ki jih ne smete zamuditi?

  • Kako potovati po Senegalu? Kaj so najboljše možnosti prevoza in nastanitve?

  • Kakšne kulturne in gastronomske izkušnje lahko pričakujemo med potovanjem v Senegal?Prisluhnite epizodi na: Apple podcasts, Google podcasts, Spotify


Pogovor ni vodič in izraža naše osebno mnenje do določenih zadev. Govorimo o zgodbah, ki so se zgodile nam in ni nujno, da se zgodijo vsem.
127 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page